Samarbeten

Samarbeten

Här kan du läsa om XC Moras samarbetspartners!

Vill du stötta eller samarbeta med XC Mora?

Här är vad vi kan erbjuda:

  • Logga på hemsidan
  • Omnämnanden i sociala medier och andra kanaler
  • För ditt/ert företag kan vi annordna olika former av träningspass, skid/rullskidlektioner,  träningsdagar/event m.m.

JOHNS SPORT 

Villkor skidlektion vid skidköp:

Du som köper ett längdskidpaket på Johns Sport får 20% rabatt på en skidlektion.

Denna skidlektionen gäller under vintersäsongen 21/22 och mot uppvisning av kvitto eller XC Moras kort. 

För att boka tid mailar, skriver eller ringer du till oss. (Kontaktuppgifter finns längst ner på sidan.) Tiden måste funka för båda parter.

Vårt samarbete: 

Vi är mycket glada och tacksamma över vårt samarbete med Johns Sport! I vårt samarbete får XC Moras medlemmar rabatt på skidutrustning, tävlingsvalning inför lopp , skidslip m.m. Man har också möjligheten att mäta upp sin skidpark och ta reda på om ens skidor passar en och till vilka fören de går bäst i! 

Om Johns Sport:

År 1957 startade John Gustafsson, Johns Sport på Kyrkogatan i Mora. Det började i blygsam skala med en butiksyta på ca 100 kvm. 1972 hade Johns Sport vuxit ur lokalen och flyttade till en fd. Ica-butik på 500 kvm. Med tiden utökades ytan till dagens 1 200 kvm.


Johns Sport är fortfarande ett familjeföretag som drivs av Johns söner och barnbarn tillsammans med duktiga medarbetare, alla med ett stort sportintresse.


Deras största segment är: Cykel, hockey, skor, fiske, sportkläder, längdskidor, camping samt en stor cykel och skidverkstad i professionell anda.


Motto: Service, kunskap och kvalitet!